Δείτε την εικόνα που τρολάρει τον Μουρίνιο και έγινε viral!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ελάχιστο διάστημα αφότου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μάλιστα κυκλοφορεί και μια εικόνα στο διαδίκτυο που συνθέτει το πρόσωπό του με αυτό του Λουίς Φαν Γκάαλ, υπονοώντας ευθέως πως ο τωρινός κόουτς είναι ένα και το αυτό με τον Ολλανδό και θα συνεχίσει την ίδια καταστροφική πορεία στο τιμόνι των "Κόκκινων Διαβόλων". Δεν είναι λίγο άλλωστε οι 3 σερί ήττες που έκανε η ομάδα του μέσα σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας!
Κάποιοι πίστεψαν πως η περσινή κατάρρευση της Τσέλσι ήταν μια παρένθεση. Κι ενώ πολλοί προσπαθούν να διαγράψουν το φετινό... εφιαλτικό ρεκόρ υπάρχουν κάποια γεγονότα που υποδηλώνουν πως ο Πορτογάλος μάλλον έμεινε πίσω...
1) Την τελευταία φορά που έχασε 3 σερί παιχνίδια ήταν πριν μια δεκαετία, τότε ως τεχνικός της Τσέλσι τον Αύγουστο του 2006. Τότε οι γκέλες ήταν σε δυο διαφορετικές σεζόν.
2) Και πέρυσι, στην καταστροφική του χρονιά στην Τσέλσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε σημειώσει τρεις σερί ήττες...
3) Από την περασμένη σεζόν, ο Μουρίνιο έχει συμμετάσχει σε 21 ματς της Πρέμιερ Λιγκ (16 για την Τσέλσι, 5 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Ωστόσο, ο Πορτογάλος έχει κερδίσει μόλις τα επτά και το ποσοστό του 33.3% είναι εφιαλτικό... Έχει ακριβώς το ίδιο ποσοστό με τον Μαρκ Χιούζ της Στόουκ, ενώ είναι πίσω από τον Φρανσέσκο Γκουιντολίν της Σουόνσι.
4) Αντίθετα, στην κορυφή της λίστας με το απόλυτο νικών τη φετινή σεζόν είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Πως να αισθάνεται άραγε ο Πορτογάλος;
5) Η ήττα από τη Γουότφορντ ήταν η 14η στα τελευταία 33 του παιχνίδια, όταν αυτό είχε συμβεί ξανά στα 111 ματς. Κάτι δεν πάει καλά και οι Άγγλοι αναρωτιούνται μήπως έχασε την επαφή του με το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
6) Η εφιαλτική εβδομάδα έφερε σε όλους τους φίλους της Γιουνάιτεντ την περσινή σεζόν, με τον Φαν Γκάαλ στον πάγκο της. Μάλιστα, 3 διαδοχικές ήττες είχε και ο Ολλανδός τον περασμένο Δεκέμβρη! Βέβαια, ο τελευταίος τις έκανε με ΜακΝάιρ, Πάουελ και ο Πορτογάλος με Πογκμπά, Ιμπραΐμοβιτς.
7) Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αυτός που πίστεψε και πίεσε όσο τίποτα άλλο στη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά! Ο Πορτογάλος... ώθησε το σύλλογο στο να δαπανήσει περισσότερα από 100 εκατ. για να φέρουν τον Γάλλο στο Ολντ Τράφορντ. Ο Πογκμπά όμως απογοητεύει με... 0 γκολ και χωρίς ασίστ στη σεζόν! Α, ο Καπού της Γουότφορντ, ο παίκτης των 7 εκατ. λιρών έχει τέσσερα γκολ και μια ασίστ στην πρώτη πεντάδα αγώνων!
(με στατιστικά από FourFourTwo)