Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Είναι Ένας Εγωπαθής Κλαψιάρης Κλαρινογαμπρός

Σύμφωνοι, ο Ρονάλντο είναι παιχταράς. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένας τελειωμένος ποζεράς, ένας σουλτάνος του κλαρινογαμπρισμού, ένας γεννημένος γκρινιάρης, ο κλασικός χλεχλές που ζητάει φάουλ με το που τον αγριοκοιτάξει ο αμυντικός που τον μαρκάρει και ένα εγωπαθές παιδάκι, που πανηγυρίζει τα γκολ που πετυχαίνει σαν μουρλό, επιδεικνύοντας σαν παγώνι που κάνει σολάριουμ, τo καλογυμνασμένο σώμα του.
Κάποιοι μπορεί να μας πουν υπερβολικούς, κάποιοι άλλοι να μας χαρακτηρίσουν ως «τσιράκια του φοροφυγά Μέσι», άλλα η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί.
Πάρτε για παράδειγμα το πρώτο παιχνίδι της Πορτογαλίας στο Euro 2016 που συμβαίνει στην Γαλλία, κόντρα στην συμπαθή πλην ατάλαντη Ισλανδία. Το παιχνίδι έληξε 1-1, γεγονός το οποίο είναι μια μικρή αποτυχία για την ομάδα των Λουζιτανών. Ε, τι να κάνουμε, δεν παίξανε αυτοί καλά, οι Ισλανδοί ήταν τυχεροί και ψυχωμένοι, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.
O Κριστιάνο ο Ρονάλντο όμως δεν το βλέπει καθόλου έτσι το πράγμα, έτσι λοιπόν, βγήκε μετά το παιχνίδι και με αυτή την ανωτερότητα που ποτέ δεν τον διέκρινε, δήλωσε τα εξής:
«Η Ισλανδία δεν προσπάθησε να κάνει τίποτα. Απλά άμυνα, άμυνα, άμυνα και αντεπίθεση. Ήταν τυχεροί απόψε. Νόμιζα ότι κέρδισαν το κύπελλο με τον τρόπο που πανηγύρισαν στο τέλος του παιχνιδιού. Δεν προσπάθησαν να παίξουν και απλά αμυνόντουσαν, γεγονός που κατά τη γνώμη μου, δείχνει νοοτροπία μικρής ομάδας και πως δεν θα καταφέρουν να πετύχουν τίποτα στην διοργάνωση».
Αυτά είχε να πει ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει λιγότερους ευρωπαϊκούς τίτλους με την εθνική ομάδα του, απ' ότι ο Βασίλης Λάκης, και ο Παντελής Καφές.
Όσοι εξακολουθούν να θεωρούν ότι είμαστε υπερβολικά κακοί με τον σπουδαιότερο κάγκουρα που έχει βγάλει ποτέ η Μαδέιρα, ας δουν προσεκτικά το παρακάτω gif από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσε να είναι και highlight καριέρας του Ρονάλντο:
Όπου βλέπουμε τον Ρονάλντο με την μπάλα στα πόδια. Πάνω στην προσπάθεια του να σουτάρει την μπάλα, το ένα του πόδι κλωτσάει το άλλο και πέφτει κάτω.
Σηκώνεται πάνω.
Ζητάει φάουλ.
ΠΗΓΗ: vice.com