Ο Βέλλιος «καθάρισε» για τον Ηρακλή, 3-0 την Καλλονή

Με τον πρώτο του σκόρερ στο πρωτάθλημα να πετυχαίνει χατ τρικ ο Ηρακλής νίκησε με 3-0 την Καλλονή στο τελευταίο χρονικά σημερινό ματς της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Απόστολος Βέλλιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 5ης εφετινής νίκη του «Γηραιού» και 3ης εντός έδρας, καθώς πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του, με τα οποία έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα (16 συνολικά έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Σούπερ Λιγκ).
Το ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της Καλλονής δεν… συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Το συγκρότημα από τη Λέσβο γνώρισε την 11η ήττα σε 16 ματς (7η μακριά από το νησί) και, πλέον, το έργο της παραμονής στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.
Η Καλλονή απείλησε πρώτη στο παιχνίδι με το σουτ του Μανούσου στο 8΄ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Χουάντερσον. Οι γηπεδούχοι, όμως, χωρίς να παίζουν σπουδαίο ποδόσφαιρο κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο μέρος πετυχαίνοντας 2 γκολ με τον Απόστολο Βέλλιο.
Το πρώτο στο 15΄ με προβολή μετά τη σέντρα του Πασά και το δεύτερο στο 43΄ με πέναλτι (προηγήθηκε χέρι του Κρολ στη σέντρα του Πουρτουλίδη).
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ για να ξαναμπούν στο ματς, χωρίς να τα καταφέρουν. Απείλησαν στο 64΄ με τον Μπαργκάν, το σουτ του οποίου απόκρουσε με υπερένταση ο Χουάντεσρον, ωστόσο, τα όποια όνειρα είχαν εξαφανίστηκαν στο 70΄, όταν ο Βέλλιος με ιδανικό πλασέ «σφράγισε» το «τρίποντο» για τον Ηρακλή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ