Κατήφορος για την ομάδα-πυροτέχνημα του Ρανιέρι!

Όπως για όλες τις ομάδες-πυροτέχνημα, έτσι και για τη φετινή Λέστερ ο κανόνας ισχύει και είναι απαράβατος. Έρχεται η περίοδος που θα έρθει ο κατήφορος, που θα ξεφουσκώσουν.
Η ομάδα του Ιταλού... γαμπρού, Κλαούντιο Ρανιέρι, τον οποίο είχαμε την εφιαλτική εμπειρία να τον δούμε και στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα, δεν μπόρεσε το απόγευμα του Σαββάτου να νικήσει ούτε την Μπόρνμουθ (0-0), με αποτέλεσμα η πρώτη θέση της Πρέμιερσιπ - για την οποία την διαφήμισαν τόσο - να αποτελεί παρελθόν. Και τα καλύτερα τώρα ξεκινάνε...
Ο Ρανιέρι, που είναι μετρ των απολύσεων και των αποζημιώσεων (μέσα σε 11 χρόνια έχει 6 απολύσεις και 14 εκ ευρώ αποζημιώσεις), στην... τεράστια καριέρα του σαν γυρολόγος των γηπέδων, έχει να επιδείξει κυρίως ένα Κύπελλο Ιντερτότο και ένα Κύπελλο Ισπανίας, παρότι τον έχουν εμπιστευθεί οι Γιουβέντους, Ίντερ, Ρόμα, Φιορεντίνα, Νάπολι, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια. Και δεν έχει κατακτήσει ούτε ένα πρωτάθλημα! Αντίθετα, η παρουσία του παντού ήταν καταστροφική, εξ ου οι απολύσεις και οι αποζημιώσεις. Η αρχαία Ρώμη, το σύμβολο της παντοκρατορίας της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, κάηκε σε ένα βράδυ. Την εφαρμογή αυτού την έχουμε δεν από τον ίδιο σε ομάδες πλειστάκις.