Πρωτοχρονιά στο Μαρόκο με τον σέξι μποξέρ ο Ρονάλντο!

Ακόμα μία φορά οργιάζουν οι φήμες για γκέι ειδύλλιο του Ρονάλντο με 30χρονο μποξέρ. Οι δύο άνδρες θα κάνουν μαζί Πρωτοχρονιά, σε χλιδάτο ξενοδοχείο στο Μαρόκο!
Στις αρχές του μήνα άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες ότι ο ποδοσφαιριστής είναι γκέι και, μάλιστα, διατηρεί ερωτική σχέση με τον Μαροκινό μποξέρ Μπαντρ Χάρι, με τον οποίο ποζάρει συχνά – πυκνά στα social media!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρονάλντο και ο Μπαντρ θα υποδεχθούν μαζί το 2016, καθώς ο Πορτογάλος έχει «κλείσει» πολυτελέστατη σουίτα στο Μαρόκο!
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στο Μαρακές με το ιδιωτικό του τζετ, μετά τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση είναι το βράδυ της Κυριακής.
Κατά τα δημοσιεύματα, οι δύο άνδρες θα κάνουν ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο «The Pearl Marrakech», όπου ο Ρονάλντο έχει κλείσει ένα από τα πιο ακριβά και χλιδάτα δωμάτια, κόστους 3.250 ευρώ την βραδιά!
Μάλιστα, Κριστιάνο και Μπαντρ έχουν μείνει στο ίδιο κατάλυμα και στο παρελθόν, καθώς εκεί τραβήχτηκε μία από τις επίμαχες φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες για το ειδύλλιό τους, αυτή στην οποία ο μποξέρ κρατά στα χέρια τον ποδοσφαιριστή.
ΠΗΓΗ: sportdog.gr