Δείτε το ΕΠΙΚΟ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΙ που δόθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Αυτό που πρεσβεύει διαχρονικά η Ρεάλ Μαδρίτης με τη σκοτεινή ιστορία της... έλαμψε το βράδυ της Τετάρτης για ακόμη μία φορά. Το... ευεργέτημα του δικτάτορα Φράνκο που αποκτούσε με προεδρικό διάταγμα τίτλους και ποδοσφαιριστές έδειξε ποιός παίζει μπάλα εκτός των γραμμών του γηπέδου και ποιός παίζει εντός αυτών!
Στο ματς εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ, δόθηκε στους Μαδριλένους ένα ΕΠΙΚΟ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΙ στο 23', τέτοιο που ούτε στην Ελλάδα δεν θα δινόταν! Ο Μπενζεμά βούτηξε, όπως ακριβώς βουτάει και ο Ρονάλντο και φυσικά ο ρέφερι σφύριξε δείχνοντας την βούλα του πέναλτι. Εκεί έρχεται η σειρά του Ρονάλντο, που περιμένει κάτι τέτοια τόσο στην Ισπανία, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, για να αποκαλεί τον εαυτό του... σκόρερ, εκτελεί το πέναλτι και η μπάλα στον... Θεό! Μάλλον στο αγόρι του έχει πάρει τα μυαλά ο σέξι μποξέρ Μπαντρ Χάρι, στου οποίου την καυτή αγκαλιά θα βρίσκεται σε λίγες ώρες. Βέβαια του έδωσαν και άλλο στο 42' για να μην πάει κλαμένος, φτάνοντας έτσι τα 50 εύστοχα από τα 11 βήματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (μόνο ο Ούγκο Σάντσες, που έχει φορέσει επίσης την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με 56 έχει περισσότερα).
Βέβαια ο Ρονάλντο, ο ποδοσφαιριστής για το "τριτοτέταρτο γκολ", ο ποδοσφαιριστής που γίνεται... Λούης όταν η μπάλα "καίει", το πανηγύρισε έξαλλα, όπως κάνει με όλες τις μικρές ομάδες που σκοράρει (Λας Πάλμας, Ράγιο Βαγιεκάνο, Χετάφε, Σαχτάρ, Μάλμε), γιατί με τις μεγάλες... δεν! Με τις μεγάλες το κοντέρ γράφει 0-4, 5-0 κτλ.