ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ!!!

Το βράδυ του Σαββάτου η Μπαρσελόνα ξεφτίλισε τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο "Μπερναμπέου" καθώς την υποχρέωσε στο ταπεινωτικό 0-4!
Τι κι αν ο Λιονέλ Μέσι δεν ξεκίνησε στο ματς καθώς μπήκε αλλαγή μετά το 60΄, τι κι αν ο Ιβάν Ράκιτιτς προερχόταν από τραυματισμό... η αρμάδα του Λουίς Ενρίκε δεν έχει αντίπαλο! Με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει δύο γκολ, οι Καταλανοί έκαναν... πλάκα στη λίγη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη και με το επιβλητικό 0-4 ξέφυγαν με έξι βαθμούς από τους «Μερένγκες», δείχνοντας ποιός θα είναι και ο φετινός Πρωταθλητής! Φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν άφαντος, όπως σε όλα τα μεγάλα ματς, γεγονός αποδεικνύοντας ότι οι δυνατότητές του περιορίζονται στο να σκοράρει το τριτοτέταρτο γκολ σε ματς εναντίον ομάδων όπως η Γρανάδα, η Λας Πάλμας και η Χετάφε!
Το Κλάσικο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη διαστημική Μπαρσελόνα, που δεν είχε στην αρχική της ενδεκάδα τον Λιονέλ Μέσι. Στο 7΄ ο Νεϊμάρ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από την πάσα του Σουάρες, ωστόσο, στο 11΄ ο Ουρουγουανός στράικερ με εξαιρετικό σουτ από την πάσα του Σέρχι Ρομπέρο έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Νάβας και οι «Μπλαουγκράνα» πήραν το προβάδισμα.
Το γκολ ανέβασε ψυχολογικά τους Καταλανούς που κυριάρχησαν στο γήπεδο και με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ακούστηκαν οι πρώτες αποδοκιμασίες των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης προς τον Ρονάλντο και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας για την κάκιστη εικόνα που παρουσίαζαν,
Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων απέναντι στους πελαγωμένους γηπεδούχους ήταν καθολική, και στο 25΄ ο Σέρχι Ρομπέρτο έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε όταν αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση στην περιοχή. Δεν έγινε όμως το ίδιο και στο 39΄ όταν ο Νεϊμάρ πλάσαρε τον Νάβας και έκανε το 0-2.
Το ματς τελείωσε ουσιαστικά με το τρίτο γκολ των Καταλανών στο 53΄. Από την ασίστ του Νεϊμάρ, ο Ινιέστα με βολέ «εκτέλεσε» τον Νάβας και κάρφωσε το μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του γκολκίπερ της Ρεάλ ανεβάζοντας το σκορ στο 0-3. Ο κόσμος συνέχισε να αποδοκιμάζει έντονα τους γηπεδούχους, που είχαν υποστεί πραγματικό σοκ και στα επόμενα λεπτά οι Καταλανοί έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Σουάρες και Νεϊμάρ για να πετύχουν και τέταρτο γκολ. Στο 74΄ ο Λουίς Σουάρες σαν σε προπόνηση πλάσαρε τον Νάβας και πέτυχε το θριαμβευτικό 0-4 με την κάμερα να πιάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κοιτάζει τους συμπαίκτες του απορημένος...
>Διαβάστε επίσης:
Οι οπαδοί της Ρεάλ αποθέωσαν Ινιέστα και έκραξαν Ρονάλντο και Πέρεθ!
Τα πάρτυ της Μπαρσελόνα στο "Μπερναμπέου"!
Στη 40ή επέτειο από τον θάνατο του Φράνκο, η Μπάρτσα έριξε 4 στη Ρεάλ!