Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ, 2-1, την Καλλονή

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μανιά, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε 2-1 της Καλλονής στο δεύτερο χρονικά ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μόλις στο 7΄ άνοιξε το σκορ με τον Μανιά. Μετά από λάθος της άμυνας της Καλλονής, η μπάλα έφτασε στο σέντερ φορ των γηπεδούχων ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Χογκ και να «γράψει» το 1-0.
Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να απλοποιήσουν τα πράγματα στο υπόλοιπο του ματς, όταν στο 15΄ «άγγιξαν» το 2-0 με τον Τζημόπουλο να στέλνει τη μπάλα άουτ μετά την προσωρινή επέμβαση του Χογκ στο σουτ του Τσάβες.
Μετά το πρώτο ημίωρο ανέβηκε η Καλλονή, αλλά δεν ήταν καθόλου απειλητική προς την εστία των γηπεδούχων και το ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΣ να προηγείται με 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για τον ΠΑΣ, μετά την κεφαλιά του Ακόστα (50΄).  Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς και τις ευκαιρίες, στο 64΄ από το σουτ του Μπαργκάν η Καλλονή ισοφάρισε (1-1).  Στο 74΄ ο Ίλιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χογκ, αλλά το γκολ δε μέτρησε. Ο γκολκίπερ της Καλλονής απέκρουσε σουτ του Μανιά, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ίλιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
Τελικά τη λύση έδωσε και πάλι ο Μανιάς με σουτ στο 79΄, μετά την ασταθή επέμβαση του Χογκ στο βολέ του Τσάβες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ