Βαριά ήττα ο ΠΑΣ στο "Καραϊσκάκης"

Βαριά ήττα με 5-1 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης και δίκαια ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Από τη πλευρά των φιλοξενούμενων αν εξαιρέσουμε την απίστευτη ευκαιρία του Φόνσι Ναδάλες που βρέθηκε τετ-α-τετ στο 19' δεν έγινε κάποια άλλη αξιόλογη φάση.
Κασάμι (31'), Φορτούνης (32'), Μποτία (42'), Τζημόπουλος (52' αυτ.), Ντουρμάζ (72' πεν.) οι σκόρερ από πλευράς Ολυμπιακού, με τον ΠΑΣ να μειώνει στο 86' με τον Λίλα, ένα τέρμα που συνοδεύτηκε από προκλητικό και απαράδεκτο πανηγυρισμό. Βέβαια δεν τον πλησίασε κανένας συμπαίκτης του. 
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (58' Ερνάνι), Ντουρμάζ, Σεμπά (67' Κολοβός), Ιντέγιε (58' Φινμπόγκασον).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (66' Κοζορώνης), Μανιάς, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (76' Γιάκος), Μπέριος (58' Σκόνδρας), Ακόστα, Λίλα, Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες.
* Την επόμενη αγωνιστική (04/10, 18:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ηρακλή.