Οι όροι που έθεσε η Μίλαν στον Μπαλοτέλι

Η Μίλαν αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Μάριο Μπαλοτέλι να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Ο Ιταλογκανέζος τα έχει κάνει... μούσκεμα όπου κι αγωνίστηκε, με όσα κάνει τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων. Τελευταίο "θύμα" του η Λίβερπουλ η οποία τον έδιωξε κακήν κακώς.
Για το λόγο αυτό οι «Ροσονέρι» του επέβαλλαν αυστηρούς όρους που θα πρέπει να τους τηρήσει.
Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί έχουν προσθέσει στο συμβόλαιό του αυστηρούς κανόνες για τα social media κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος θα πρέπει να σταματήσει να σχολιάζει και να τουιτάρει όπως έκανε πριν δημιουργώντας προβλήματα στην Μίλαν. Μάλιστα, οι δημοσιεύσεις που θα κάνει θα είναι με βάση την γραμμή της ιταλικής ομάδας.
Επίσης, ο Μπαλοτέλι θα πρέπει να σταματήσει τόσο το περίεργο ντύσιμο όσο και το εξτρίμ κούρεμα και να προσαρμοστεί στη γραμμή του συλλόγου φορώντας ρούχα που θα είναι στο στιλ της Μίλαν και όχι τα δικά του.
Οι όροι δεν σταματάνε εδώ, αφού η Μίλαν έβαλε όρο και για τον τρόπο διαβίωσης. Επειδή δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ιταλός άσος είχε πιαστεί να ξενυχτά και να καπνίζει τέθηκε ρητός όρος να μην βάλει ξανά τσιγάρο στο στόμα του ενώ και οι έξοδοι θα περιοριστούν στις άκρως απαραίτητες.
Τέλος, θα πρέπει να δείξει ότι είναι σωστός επαγγελματίας κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συνεπής και να μην αργεί στις προπονήσεις.