Tατού για το Deila έκανε στα οπίσθια της οπαδός της Celtic

Γράφει ο Μάνος Κασσωτάκης από το betdiamonds.gr
Πως αλλάζουν τα πράγματα. Στο ξεκίνημα της θητείας του στον πάγκο της Celtic o Ronny Deila αντιμετώπισε τη μήνη των οπαδών της Celtic. Τα άσχημα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις έκαναν τους οπαδούς των Bhoys να φωνάζουν για την αποπομπή του Νορβηγού τεχνικού.
Η Celtic όμως βελτιώθηκε κι έκλεισε τη σεζόν εντυπωσιακά κατακτώντας το πρωτάθλημα και το League Cup, ενώ έφτασε και μια ανάσα από το treble. Ο Deila κέρδισε τους οπαδούς της Celtic που είδαν την ομάδα τους να κατακτά τρόπαια παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Το περίφημο “Ronny Roar” ο …βρυχηθσμός του Ronny σε ελεύθερη μετάφραση έχει κάνει την εμφάνιση του στο Parkhead με τη λατρεία για το Deila να είναι πια δεδομένη.
Μια οπαδός της Celtic ξεπέρασε κάθε φαντασία με τον τρόπο που βρήκε για να εκδηλώσει τη λατρεία της για το Νορβηγό τεχνικό. Έκανε τατουάζ στα οπίσθια της το “Ηold me closer RONNY DEILA” παραφράζοντας τους στοίχους του τραγουδιού του Elton John “Hold Me Close Tiny Dancer”.
Ο Deila πάντως έχει στο νου του τις υποχρεώσεις της Celtic και την πρόκριση της στους ομίλους του Champions League. H προετοιμασία των Bhoys ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα κι οι πρωταθλητές Σκωτίας θα πρέπει να ξεπεράσουν 3 προκριματικούς γύρους (μαζί με τα play-off) για να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Deila δε γράφει στα …οπίσθια του την προετοιμασία της ομάδας του.