Ράγισαν καρδιές στο "αντίο" του Τζέραρντ

Το τελευταίο του ματς μπροστά στους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας έδωσε ο Στίβεν Τζέραρντ.
Μεγάλες στιγμές έζησε το Σάββατο το «Άνφιλντ». Η φυσική έδρα της Λίβερπουλ υποδέχτηκε για τελευταία φορά τον εμβληματικό αρχηγό της, ο οποίος μετά από 18 χρόνια προσφοράς στο σύλλογο αποφάσισε να πει «αντίο» για να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Αμερικής με την φανέλα των ΛΑ Γκάλαξι.
Πάνω από 40.000 οπαδοί των «Κόκκινων» έδωσαν το παρόν στις εξέδρες του γηπέδου και αποθέωσαν τον «κάπτεν». Μαζί του έζησαν μεγάλες στιγμές, στιγμές που καμία από τις δύο πλευρές δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Ο αγώνας με την Κρίσταλ Πάλας ήταν ο τελευταίος για τον Stevie G, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε και ο άνθρωπος που τον πίστεψε και τον ανέδειξε, ο Γάλλος Ζεράρ Ουγιέ.
 Πριν την έναρξη του αγώνα, στα αποδυτήρια του «Άνφιλντ» ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Αλαν Πάρντιου, «υποδέχθηκε» τον Άγγλο σταρ δωρίζοντάς του μια σαμπάνια. Λίγο αργότερα, κατά την είσοδό του στο γήπεδο με τις τρεις κόρες του και αγκαλιά τη μικρότερη, Λούρδη, έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν είδε τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν παραταχθεί σε σειρά για να τον χειροκροτήσουν.
Από τις εξέδρες ο κόσμος όρθιος τον αποθέωνε, με συνθήματα και τραγούσια, ενώ ξεχώρισαν και τα συγκινητικά «κορέο» που δημιούργησαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ.
Η Λϊβερπουλ ηττήθηκε με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «αντίο» του αρχηγού της...
ΑΠΕ-ΜΠΕ