ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Εργοτέλη, στο τελευταίο του ματς στους "Ζωσιμάδες" για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ολόκληρο το 90λεπτο, έχασε αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες, όπως αυτές με τους Κοροβέση (ο οποίος γνώρισε την αποθέωση στην αλλαγή του, επειδή ήταν το τελευταίο του ματς στα Ιωάννινα με τη φανέλα του ΠΑΣ), Ίλιτς και Μανιά.
Υπήρχε όμως και η απογοήτευση λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας, κάτι που ίσως να "βάρυνε" τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΣ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (76' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Ακόστα (82' Κρητικός), Κοροβέσης (71' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες.
Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Λυκογιάννης, Λουβιόν, Πίτσος, Μποέ-Καν, Καζναφέρης (57' Χαλκιαδάκης), Χαντί (87' Ουλά), Γιουσούφ, Ολαϊτάν, Κούτρης (81' Γκέντσογλου).
* Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος (10/05, 19:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.