Κακόμοιρε Ρονάλντο, δεν έμαθες τα νέα;

Ο Πορτογάλος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πόσο κακός συμπαίκτης είναι και ο Πέπε προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη.
Τα τρία γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο επί της Εσπανιόλ αποδείχθηκαν επί της ουσίας άχρηστα, αφού η Μπαρσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα και άφησε δεύτερη την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος επιβεβαίωσε πόσο κακός συμπαίκτης είναι και ο Πέπε έτρεξε να τον… συνετίσει.
Ο Ρονάλντο, ο οποίος λογικά θα κερδίσει το «Χρυσό Παπούτσι» (καλοφάγωτο!), άλλωστε δεν γινόταν να το χάσει με τόσα πέναλτι που του έκαναν δώρο αφού έφτασε τα 45 γκολ, έναντι 41 του Λιονέλ Μέσι, ήταν όλο γελάκια όταν τελείωσε το ματς με την Εσπανιόλ και ζήτησε από τον Μαρσέλο την μπάλα του αγώνα.
Ενώ στην ρεβάνς με την Γιουβέντους έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια, αγνοώντας επιδεικτικά τους συμπαίκτες του που έμειναν στον αγωνιστικό χώρο για να χειροκροτήσουν τον κόσμο για την στήριξή του, στο κυριακάτικο (17/05) παιχνίδι παρέμεινε και χαμογελούσε συνεχώς, μέχρι που τον πλησίασε ο Πέπε.
Ο κεντρικός αμυντικός, στην προσπάθειά του να γλιτώσει τον Κριστιάνο από μεγαλύτερο ρεζιλίκι, του ζήτησε να ρίξει τους τόνους, γιατί η ομάδα του είχε μόλις χάσει το πρωτάθλημα και ο Ρονάλντο σκέφτονταν μόνο το χατ – τρικ του. Θλιβερό...

* Το άρθρο αναδημοσιεύεται από το Blaugrana.gr, συνεργάτη του Campion.gr.