Πιο κοντά στο σκουντέτο η Γιούβε, 3-1 τη Μίλαν

Η εκδίκηση είναι «ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το απόλαυσε μέχρι το τελευταίο... γκολ στη νίκη της Γιουβέντους επί της πρώην ομάδας του, της Μίλαν, με 3-1.
Ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας», που είχε αποπεμφθεί πέρυσι από τους «Ροσονέρι», οδήγησε το συγκρότημα του Τορίνο στη 16η φετινή νίκη σε 22 αγώνες στο Καμπιονάτο, με την οποία η επίδοξη πρωταθλήτρια Ιταλίας αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Ρόμα στους 10 βαθμούς (53 - 43), αν και οι «Τζιαλορόσι» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό με την Κάλιαρι στη Σαρδηνία.
Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με τον Κάρλος Τέβες στο 14΄ και παρά την «ψυχρολουσία» από την ισοφάριση του Λούκα Αντονέλι στο 28΄ οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο έχοντας ανακτήσει το προβάδισμα με το γκολ του Λεονάρντο Μπονούτσι στο 31΄, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Άλβαρο Μοράτα στο 65΄.  
Για την παραπαίουσα και φέτος Μίλαν η χθεσινή ήταν η έβδομη ήττα, αλλά και η πλέόν αναμενόμενη απέναντι στη δυνατότερη ομάδα του Καμπιονάτο. Ο Φίλιπο Ιντζάγκι δεν φαίνεται να μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα ηττοπάθειας στους Λομβαρδούς, που με 29 βαθμούς είναι ένατοι, οπότε αναμένονται εξελίξεις στο επίπεδο της τεχνικής ηγεσίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ