ΠΑΣ Γιάννινα για Καχριμάνη: «Ας αναλάβει και η Πολιτεία τις υποχρεώσεις της»

Ανακοίνωση-απάντηση στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση της Γιαννιώτικης ομάδας τονίζει ότι πρόταση για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου, η οποία κατατίθεται οπουδήποτε αλλού και όχι επίσημα στην ΠΑΕ, δεν μπορεί να εκληφθεί ως σοβαρή και ως εκ τούτου δεν απασχολεί. Επίσης καλεί την Πολιτεία, με κάθε της μορφή, να αναλάβει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην ΠΑΕ. Αναλυτικά:
"Με αφορμή την παρέμβαση, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κου Αλέκου Καχριμάνη, μέσω των σημερινών του δηλώσεων, η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δηλώνει τα εξής:
Ουδέποτε έως σήμερα, στην Π.Α.Ε  Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατατέθηκε πρόταση που να αφορά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας.
Οποιαδήποτε πρόταση κατατίθεται οπουδήποτε αλλού κι όχι επίσημα στην Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν μπορεί να εκληφθεί ως σοβαρή και ως εκ τούτου δεν απασχολεί.
Όσον αφορά τις οφειλές της Π.Α.Ε, αυτές ουδέποτε αμφισβητήθηκαν και τους τελευταίους μήνες έχουν καλυφθεί υποχρεώσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο ο κος  Περιφερειάρχης, εάν επιθυμεί, μπορεί να το πληροφορηθεί ο ίδιος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.
Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ποτέ δεν ζήτησε να της χαρισθεί κάτι, παρά μόνο ρυθμίσεις που θα κάνουν εφικτή, στην δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, την αποπληρωμή των οφειλών της,  μέρος των οποίων αφορά προηγούμενες διοικήσεις, ώστε να μπορέσουν να απεμπλακούν και όσοι συμμετείχαν στα Δ.Σ.
Σχετικά με τις υποχρεώσεις της Π.Α.Ε για την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, για αυτές η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποδίδει το 15% των ακαθαρίστων εισπράξεων, (συν Φ.Π.Α. και τον ηλεκτροφωτισμό) στην εφορία σταδίου, η οποία έχει και την αποκλειστική ευθύνη συντήρησης και βελτίωσης αυτών. Ας αναλάβει λοιπόν και η Πολιτεία, με κάθε της μορφή, τις δικές της υποχρεώσεις απέναντι στην Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Γιώργος Χριστοβασίλης
"