Κύπελλο Ελλάδος: Με το ένα πόδι στους "8" ο ΠΑΣ!

Με το ένα πόδι στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα! Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε εκτός έδρας με 1-2 του ΑΟ Χανίων και πλέον περιμένει την άλλη Τετάρτη για να επικυρώσει το "εισιτήριο".
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κρητικός στο 37' και Ακόστα στο 69', ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Σιουκιάς στο 89'. Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και η χαλάρωση που έδειξε μετά τον διπλασιασμό των τερμάτων έφερε τη μείωση στο σκορ.
Να σημειωθεί ότι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, επέλεξε να ξεκουράσει τους Βελλίδη, Μπέριο, Τζημόπουλο, Ίλιτς και Τσάβες, και γι΄αυτό τους άφησε εκτός αποστολής.
Οι συνθέσεις:
ΑΟ Χανίων (Στεφανίδης): Σικαλιάς, Γανωτής, Εσόνο, Ανδρέου, Γκότοβο (46' Κοντέων), Σιλιγαρδάκης, Γκούμας, Οικονομόπουλος (35' Πάγκαλος), Μαρτσάκης, Καραγιάννης (58' Σιουκιάς), Ευαγγέλου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Σωτηρίου, Στρούνα, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Αυγενικού, Ηλιάδης, Γιάκος, Ακόστα (73' Μανιάς), Κρητικός (65' Τσουκαλάς), Σαπαλίδης (80' Ντάσιος).