Ο Ιμπραΐμοβιτς στέλνει τον Καβάνι στην Γιουνάιτεντ!

Οι σχέσεις των Καβάνι και Ιμπραΐμοβιτς έχουν φτάσει στο... απροχώρητο όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η Γαλλική "L' Equipe" η οποία εκτιμάει επίσης πως "ένας από τους δύο θα αφήσει την Γαλλική πρωτεύουσα".
Με δεδομένο πάντως πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια η Παρί Σεν-Ζερμέν θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως εκείνος που θα αναζητήσει αλλού την τύχη του είναι ο Έντινσον Καβάνι.
Κάτι που είναι και το πιο φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ουρουγουανός είχε εκφράσει επανειλημμένα πολλά παράπονα που έπαιζε στα άκρα και όχι στην κορυφή της επίθεσης ενώ είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από δύο ματς της Παρί (όπως και ο Λαβέτσι) επειδή άργησε να επιστρέψει από τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Το ίδιο μέσο εκτιμάει μάλιστα πως ο πιθανότερος νέος προορισμός του Καβάνι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Φαλκάο δεν έχει μέλλον στο "Old Trafford" μετά τη λήξη του δανεισμού του και πως η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ σκέφτεται να τον αγοράσει με κανονική μεταγραφή έναντι 50.000.000 ευρώ για να τον δώσει ως αντάλλαγμα για τον Καβάνι.
ΠΗΓΗ: sport24.gr