Η FIFA έτοιμη να τιμωρήσει τη Ρεάλ για παράνομες μεταγραφές!

Η Ρεάλ, η οποία βρίσκεται υπό έρευνα από την FIFA για τις μεταγραφές ανηλίκων, προσπαθεί να «κλέψει» τον Σέουνγκ Γου Λι από την Μπάρσα! Η FIFA επιβεβαίωσε ότι ερευνά την Ρεάλ Μαδρίτης για να διαπιστώσει αν έχει υποπέσει σε παρατυπίες στην απόκτηση ανήλικων ποδοσφαιριστών. Παρότι οι Μαδριλένοι κινδυνεύουν με τιμωρία, όπως αυτή που επιβλήθηκε στην Μπάρσα, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το «εμπάργκο» της Μπάρσα και να της κλέψουν τον Σέουνγκ Γου Λι!
Ο 17χρονος Νοτιοκορεάτης επιθετικός, από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον πλανήτη, δεν μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημα ματς μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 και η Ρεάλ θέλει να… πατήσει σε αυτή την τιμωρία για να τον αρπάξει από τους «Μπλαουγκράνα».
Οι σχέσεις των δύο συλλόγων έχουν ψυχραθεί πολύ, αφού η Μπάρσα υποπτεύεται πως πίσω από τις «ανώνυμες» καταγγελίες στην FIFA είναι η Ρεάλ, η οποία δεν ξεχνάει πως οι «Μπλαουγκράνα» την… πρόλαβαν στην υπόθεση Νεϊμάρ, θέλοντας (μικρή) ρελάνς με τον Σέουνγκ Γου Λι.
Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός, ο οποίος παίζει μόνο φιλικούς αγώνες με την Μπάρσα Νέων και αγώνες με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παραμείνει στην Μπάρσα, αλλά οι Μαδριλένοι δεν θα το βάλουν εύκολα κάτω.
Και ενώ δηλώνουν «πολύ ήσυχοι» για την έρευνα από την FIFA, οι δύο περιπτώσεις που πιθανότατα τους έβαλαν στο μικροσκόπιο της διεθνούς ομοσπονδίας είναι δύο πιτσιρικάδες από την Βενεζουέλα: Ο Μανουέλ Γοδόι (γεννημένος το 2000) και ο Φερνάντο Μασίας (γεννηθείς το 1999).
Την ίδια ώρα, η Ρεάλ «τρέχει» να κάνει μεταγραφές: Πήρε τον 16χρονο Νορβηγό μεσοεπιθετικό Μάρτιν Όντεγκααρντ, παρουσίασε τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο Λούκας Σίλβα και φημολογείται πως θέλει τον κεντρικό αμυντικό της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Αϊμερίκ Λαπόρτ. Μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; 
ΠΗΓΗ: Blaugrana.gr