ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος επίσημα ο Λίλα

Είναι επίσημο πλέον ότι ο Άντι Λίλα αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Πάρμα. Ο διεθνής Αλβανός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιαννιώτικης ομάδας:
"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη και την διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να φορέσω την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν ξεχωριστή τιμή για μένα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τους συνεργάτες του, τον Τεχνικό Διευθυντή, τους συμπαίκτες μου αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στα Γιάννινα, όπως και τους μοναδικούς φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι πάντα κοντά μας.
Εύχομαι να μαθαίνω πάντα καλά νέα για την ομάδα και να καταφέρει να επιτύχει όλους τους στόχους της, γιατί πραγματικά αξίζει τα καλύτερα. Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή και να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. 
Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις, χωρίς να έχω καμία εκκρεμότητα, εφόσον για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου συμφώνησα να εξαλειφθεί οποιαδήποτε οφειλή υπήρχε σε μένα, ενώ η ομάδα θα έχει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής μου.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά".
* Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβια προπόνηση, ενώ ο Ιωάννου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.