Μουρίνιο: "Όταν παίζουμε εντός έδρας, είναι σαν να παίζουμε σε άδειο γήπεδο!"

Λάβρος κατά των οπαδών της Τσέλσι ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο προπονητής τω Λονδρέζων έκραξε τον κόσμο της ομάδας του, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, όταν παίζουν στο "Στάμφορντ Μπριτζ" είναι σαν να παίζουν σε άδειο γήπεδο! Ο Πορτογάλος είχε έντονα παράπονα από την υποστήριξη που έχουν οι παίκτες του όταν αγωνίζονται εντός έδρας και είπε:
"Όλοι ξέρουν πόσο πολύ είμαι συνδεδεμένος με αυτό το σύλλογο και αυτούς τους οπαδούς. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για μας να παίζουμε εντός έδρας, γιατί το να παίζουμε εδώ είναι σαν παίζουμε σε άδειο στάδιο! Τότε η ομάδα ξεκινάει να παίζει σαν να δίνει ένα ήρεμο, χαλαρό παιχνίδι στο σπίτι της. Κοίταζα σήμερα τριγύρω και ήταν άδειο το γήπεδο, όχι όμως από θέμα πληρότητας γιατί ήταν προφανώς γεμάτο. Αυτό ήταν απογοητευτικό".
Από την κριτική του Μουρίνιο δεν γλίτωσε πάντως ούτε ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για το φωτισμό του γηπέδου (!), δηλώνοντας πως το "Στάμφορντ Μπριτζ" ήταν πολύ σκοτεινότερο συγκριτικά με την κατάσταση στην οποία έπρεπε να βρίσκεται. "Νομίζω ότι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για το φωτισμό είχε την ίδια διάθεση με τον κόσμο, επειδή όλοι κοιμόντουσαν. Του πήρε 20 λεπτά να καταλάβει πως ήταν σκοτάδι, αλλά εγώ χρειάστηκε να περάσουν 30 λεπτά για να καταλάβω δεν ήταν άδειο το στάδιο. Μόνο όταν σκοράραμε συνειδητοποίησα πως το στάδιο ήταν γεμάτο".