Έγινε ανέκδοτο στα χείλη των φιλάθλων ο Ρανιέρι

Ο απόλυτος ξεπεσμός για την Εθνική μας ομάδα! Η απόλυτη κατάντια για την αγαπημένη όλων των Ελλήνων! Την ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους από το 2004 κι έπειτα, την ομάδα που μας έδωσε ανείπωτες χαρές, την ομάδα που έχτισαν με μεράκι, δουλειά, και υπομονή ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος. Και καταστρέφει ο Ρανιέρι!
Ο Ιταλός που προφανώς κάνει τουρισμό στην Ελλάδα και που επίσης προφανώς επιδιώκει την 6η απόλυσή του τα τελευταία 11 χρόνια και την αύξηση των 12 εκ ευρώ που έχει λάβει για αποζημιώσεις μόνο αυτές τις φορές. Η προπονητική δεν είναι το φόρτε του, αλλά οι απολύσεις και οι πλουσιοπάροχες αποζημιώσεις είναι η ειδικότητά του.
Ο Ρανιέρι πλέον έχει γίνει ανέκδοτο στα χείλη των φιλάθλων. Λέγονται και γράφονται απίστευτα πράγματα, που προκαλούν ατελείωτο γέλιο. Αλλά και θλίψη! Σε όσους αγαπούν τη Εθνική μας ομάδα. Και υπάρχουν και "εντός των τειχών" άνθρωποι που δεν φαίνεται να την αγαπούν και τόσο...
Ευχή όλων μας είναι να διορθωθεί το τεράστιο λάθος που έγινε με την πρόσληψη του απελπιστικά περιορισμένων ικανοτήτων "προπονητή" και η αντικατάστασή του με κάποιον άλλο που να αξίζει να καθίσει στον πάγκο των Πρωταθλητών Ευρώπης 2004!