ΠΑΣ Γιάννινα: Σε εκπαιδευτικά σεμινάρια INDIBA activ ο Φίλιππος Σκόρδος

Ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΣ Γιάννινα, Φίλιππος Σκόρδος, συμμετείχε στα εκπαιδευτικά σεμινάρια μυοσκελετικής αποκατάστασης INDIBA activ που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Τα σεμινάρια αφορούσαν την εξειδίκευση στην πρόληψη, αποθεραπεία και αποκατάσταση μυοσκελετικών τραυματισμών με χρήση του θεραπευτικού συστήματος INDIBA activ.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποκτήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο τον συγκεκριμένο φυσιοθεραπευτικό εξοπλισμό, ο οποίος χρησιμοποιείται από κορυφαίους συλλόγους παγκοσμίως, και έχει βοηθήσει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τους τραυματισμούς που προκύπτουν στους αθλητές της ομάδας.
Ο Φίλιππος Σκόρδος, αρίστευσε στις γραπτές εξετάσεις και έλαβε επίσης ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια από τους εκπαιδευτές για τα αποτελέσματα που παρουσίασε από επιλεγμένα περιστατικά που αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.
Τα σεμινάρια διοργανώθηκαν από την εταιρεία Ostracon και συμμετείχαν φυσιοθεραπευτές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν από εξειδικευμένους εκπαιδευτές που ήρθαν από το εξωτερικό.
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση θα βοηθήσει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να αντιμετωπίζει ακόμη πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τους όποιους τραυματισμούς προκύπτουν και να επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο, να συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους στη διάρκεια της σεζόν!
ΠΗΓΗ: pasgiannina.gr