Μέχρι το 2019 στη Γιουβέντους ο Πογκμπά

Την φανέλα της Γιουβέντους θα συνεχίσει να φοράει ο Πολ Πογκμπά έως το καλοκαίρι του 2019. Στο πλαίσιο της συνέλευσης των μετόχων της «Μεγάλης Κυρίας», ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Τζουζέπε Μοράτα, επιβεβαίωσε την επέκταση της συνεργασίας με το Γάλλο διεθνή αμυντικό μέσο.
«Πριν έρθουμε εδώ μπήκαν οι υπογραφές στην επέκταση συμβολαίου του Πολ Πογκμπά. Θα μείνει στη Γιουβέντους έως το 2019», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος παράγοντας των «Μπιανκονέρι».
Εδώ κι αρκετό καιρό είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις με το νεαρό άσσο και τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο Τορίνο για τρία επιπλέον έτη, καθώς το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε υπογράψει τελείωνε τον Ιούνιο του 2016. Με βάση αυτό αμειβόταν με 1.5 εκ ευρώ τον χρόνο και, πλέον, με τη νέα συμφωνία οι αποδοχές του θα ανέρχονται στα 3.5-4 εκ. ευρώ ετησίως.
Ο 21χρονος Πογκμπά, που εντάχθηκε στο δυναμικό της «Γιούβε» το 2012 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ήδη 97 συμμετοχές, 15 γκολ και 18 ασίστ με τη φανέλα της Γιουβέντους. Από πέρυσι αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Γαλλίας έχοντας ήδη 20 εμφανίσεις και 5 τέρματα με τους «Τρικολόρ».
ΑΠΕ-ΜΠΕ