Πέρασε τα 400 γκολ ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τα 400 γκολ στην καριέρα του και το «γιόρτασε» στο Facebook – Πλέον απέχει τέσσερα από το να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα!
Συνεχίζει να γράφει ιστορία και πλέον μπορεί να καυχιέται ότι έχει πετύχει πάνω από 400 (!) γκολ στην καριέρα του όντας μόλις 27 ετών. Ο Λιονέλ Μέσι, περί ου ο λόγος βεβαίως, το «γιόρτασε» με μήνυμα στο Facebook, ενώ ετοιμάζεται να γίνει, τις επόμενες εβδομάδες, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Λέο, δεν παίζεσαι!
«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα πετύχαινα τέτοια πράγματα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ για όλα τα συγχαρητήρια για τα 400 γκολ με την Μπαρσελόνα και την Εθνική Αργεντινής» ανέφερε στο Facebook ο Μέσι, ο οποίος έχει πλέον 401 γκολ, ήτοι 359 με την Μπάρσα και 42 με την «Αλμπισελέστε».
«Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πετύχω και άλλους στόχους» πρόσθετε ο Μέσι, αναφερόμενος προφανώς στον… Τέλμο Θάρα, τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με 251 γκολ.
Ο σταρ της Μπάρσα έχει πλέον 248 και απέχει τέσσερα από το απόλυτο ρεκόρ. Ποια είναι τα επόμενα ματς των «Μπλαουγκράνα» στο πρωτάθλημα; Με Ράγιο Βαγιεκάνο (εκτός, 04/10), Εϊμπαρ (εντός, 18/10) και… Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός, 25/10)!
Σκέφτεστε καταλληλότερο γήπεδο να σπάσει το ρεκόρ από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και κόντρα στην καλύτερη πελάτισσά του; Όχι, ούτε εμείς!
ΠΗΓΗ: Blaugrana.gr