Ο ΠΑΣ Γιάννινα "πάτησε" τον Αστ. Τρίπολης!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα "πιάνοντας" καταπληκτική απόδοση, ειδικά στο δεύτερο μέρος, "πάτησε" με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής στα Ιωάννινα! Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 42' με γκολ του Μπαράλες, ο "Άγιαξ της Ηπείρου" δεν έδειξε να καταλαβαίνει τίποτα και τελικά έκανε την ανατροπή με 3-1 ικανοποιώντας τον κόσμο του με το θέαμα που παρουσίασε. Ο Τσάβες στο 59΄, ο Ίλιτς στο 67΄ και ο Τζημόπουλος στο 70΄ πέτυχαν τα τέρματα της νίκης επί του Ευρωπαίου Αστέρα, σκορπώντας ενθουσιασμό στους «Ζωσιμάδες»!
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδειξε χαρακτήρα και μάλιστα έδειξε ότι ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει στο παιχνίδι. Περιόρισε τον Αστέρα, δεν του άφησε περιθώρια κινήσεων και έτσι ήρθε αυτή η πολύ σημαντική νίκη στη πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Κοροβέσης, Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες (76' Ακόστα), Γιάκος (83' Χαρίσης), Ίλιτς (79' Σαπαλίδης).
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παπαχρήστος, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Τιέ Μπι (63' Μουνάφο), Ουσέρο, Ρόλε, Μάσα, Φερνάντες (46' Κουρμπέλης), Μπαράλες.
* Την επόμενη αγωνιστική (30/08, 19:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στη Κομοτηνή τον Πανθρακικό.