Κάζο της Τσέλσι από την ουραγό Σάντερλαντ!

Πολύ σκληρό καρύδι αποδεικνύεται η ουραγός Σάντερλαντ, που ίσως δεν κερδίσει τη μάχη για τη σωτηρία αλλά κατά πάσα πιθανότητα Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια μετά τις φετινές… νίλες που έπαθαν απέναντί της!
Ύστερα από την ισοπαλία με 2-2 μέσα στο «Έτιχαντ» απέναντι στους «Πολίτες», που διεκδικούν τον τίτλο, οι «Μαυρόγατες»… ξεπάστρεψαν απόψε και την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο νικώντας την στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 1-2, για την 35η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ.
Το «διπλό» της Σάντερλαντ φέρνει τη Λίβερπουλ ακόμη πιό κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος γιατί οι «Κόκκινοι» με
νίκη επί της Νόριτς θα φτάσουν τη διαφορά από την Τσέλσι στους πέντε βαθμούς και θα αποτελεί «μαξιλάρι ασφαλείας» για τη Λίβερπουλ, ακόμη κι αν χάσει από τους Λονδρέζους στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12' με τον Ετό, όμως στο 18΄ όμως ο Γουίκχαμ έφερε το παιχνίδι στα «ίσα», για να «κλείσει το σπίτι» της Τσέλσι με πέναλτι ο Φάμπιο Μπορίνι, στο 82΄! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπορίνι αγωνίζεται στη Σάντερλαντ δανεικός από τη Λίβερπουλ!