Η Παρί Σεν-Ζερμέν το Λιγκ Καπ Γαλλίας!

Για τέταρτη φορά στην Ιστορία της, η Παρί Σεν-Ζερμέν, πανηγυρίζει από απόψε την κατάκτηση του Coupe de la Ligue. Οι Παριζιάνοι επικράτησαν της Λιόν με σκορ 2-1 στο "Σταντ Ντε Φρανς", χάρη σε δύο γκολ του Έντινσον Καβάνι.
Ο Ουρουγουανός άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό μετά από ολιγωρία της άμυνας των "Λιονέ", που στη συνέχεια αντέδρασαν άμεσα κι έχασαν δύο πολύ καλές στιγμές με τον
Μπαφετιμπί Γκομίς. Ο Νικολά Ντουσέζ, δεν νικήθηκε για τους πρωταθλητές Γαλλίας, σε αντίθεση με τον Άντονι Λόπες στον αντίποδα που έκανε λάθος έξοδο στο 33', ανέτρεψε τον Λούκας Μούρα στο όριο της περιοχής και έδωσε την ευκαιρία στον Καβάνι να σκοράρει ξανά.
Το 24ο τέρμα του Καβάνι για λογαριασμό της ομάδας του Λοράν Μπλαν της έδωσε σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Ρεμί Γκαρντ δεν είχε τίποτα να χάσει και γι' αυτό έριξε και 3ο επιθετικό στο παιχνίδι στο 54'. Δύο λεπτά αργότερα, το σόλο του Αλεξάντρ Λακαζέτ έφερε τη μείωση του σκορ κι έδωσε ελπίδα στους παίκτες της Λιόν. Κάποιες καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν μέχρι τέλους δεν άλλαξε τα δεδομένα και η Παρί Σεν-Ζερμέν ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος.