Πεντάρα η Λίβερπουλ στην Άρσεναλ!

Παρουσιάζοντας το καλύτερο φετινό της πρόσωπο, η Λίβερπουλ διέλυσε το απόγευμα του Σαββάτου με το εμφατικό 5-1 την Άρσεναλ στο Άνφιλντ! Οι... αφιονισμένοι "Ρεντς" διέσυραν τους "Κανονιέρηδες" και μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους, αν δεν... τράβαγαν χειρόφρενο!
Η ομάδα του Λονδίνου σε ένα ακόμα ντέρμπι έδειξε κατώτερη των περιστάσεων και οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς, πιάνοντας σπουδαία απόδοση, την έκαναν ότι ήθελαν.
Όλα, είχαν κριθεί στο πρώτο 20λεπτο όταν και οι "Κόκκινοι" ήταν ήδη μπροστά με 4-0 και είχαν καθαρίσει το παιχνίδι. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η Λίβερπουλ είχε προηγηθεί ήδη με 1-0 με προβολή του Σκρτελ. Στο 10’ ο Σλοβάκος αμυντικός πέτυχε το δεύτερό του τέρμα με εντυπωσιακή κεφαλιά, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και το 3-0 στο 16’ από τον Στέρλινγκ, για να κλείσει το τρομερό 20λεπτο με ένα δοκάρι του Σουάρες και ένα γκολ του Στάριτζ για το 4-0! Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά, με τον Στέρλινγκ στο 55’ να κάνει το 5-0 και τους "Κανονιέρηδες" απλά να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 69’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρτέτα.