Με κεκτημένη ταχύτητα ο ΠΑΣ 1-0 τον Παναιτωλικό!

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις τελευταίες επιτυχίες ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέσυρε και τον Παναιτωλικό! Η ομάδα των Ιωαννίνων σε ένα ματς που έσπαγε καρδιές, κέρδισε με 1-0 την ομάδα του Αγρινίου. Η αναμέτρηση κρίθηκε κυριολεκτικά στη τελευταία φάση και συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κίτου με κεφαλιά μετά από πάσα του Κολοβέτσιου, σε ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Ίλιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων και τον κόσμο του ΠΑΣ στα ουράνια! Ο Ρουμάνος διεθνής δεν μπορούσε να έχει πιο επιτυχημένο ντεμπούτο με τον Ταύρο στο στήθος. Μπήκε αλλαγή στο 73' και ήταν ο πρωταγωνιστής με το γκολ που πέτυχε και έκρινε τη συνάντηση.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την κοιλιά που έκανε την περίοδο των εορτών επέστρεψε στις υψηλές πτήσεις. Με το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών, πλέον βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με σαφέστατες βλέψεις για ακόμη πιο πάνω.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Λίλα, Κοροβέσης (73' Κίτου), Γιάκος (61' Βίλα), Ίλιτς.
Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Ανέν, Ζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπακάκης (67' Μπόγιοβιτς), Θεοδωρίδης (15' λ.τρ. Νταλμά), Γοδόι (83' Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά.
* Την επόμενη αγωνιστική (16/02, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο.
* Ευχαριστούμε το στέλεχος των Blue Vayeros και υπεύθυνο Άμυνας του κόμματος "Θεσμός", Θόδωρο Δασκάλου, για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας.