Ο Γαλανόλευκος Φάρος συγχαίρει την Εθνική ομάδα

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο σύλλογος φίλων Εθνικής, «Γαλανόλευκος Φάρος» για την ιστορική πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, προς τους διεθνείς μας, τον προπονητή Φερνάντο Σάντος, όλο το τιμ, την ΕΠΟ αλλά και τον απλό φίλαθλο κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας σε όλη την προκριματική φάση.
Το όνειρο όλων, για την συμμετοχή  στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το ερχόμενο καλοκαίρι έγινε πραγματικότητα, και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της τεραστιας επιτυχίας.
Αρχικά, στους διεθνείς μας που κατέθεσαν και την ψυχή τους φορώντας το εθνόσημο σε όλα τα προκριματικά και πανηγύρισαν μέσα στο Βουκουρέστι την μεγάλη πρόκριση. Φυσικά, πολλά συγχαρητήρια και στον κόουτς κ.Σάντος που με το σφύριγμα της λήξης έτρεξε πρώτος προς την ελληνική κερκίδα να πανηγυρίσει τη γαλανόλευκη επιτυχία.
Άξια συγχαρητηρίων και η ΕΠΟ που έκανε ότι πέρναγε από το χέρι της για την ασφάλεια των φιλάθλων στον αγώνα του Βουκουρεστίου, και εν γένει στάθηκε στο πλευρό τόσο της ομάδας όσο και των φιλάθλων σε όλη την προκριματική διαδικασία του Μουντιάλ έχοντας άριστη συνεργασία με τον «Φάρο».
Τέλος, ο «Γαλανόλευκος Φάρος» ευχαριστεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους που τραγούδησαν και φώναξαν για την Εθνική τόσο στη Ρουμανία όσο και σε όλα τα ματς των προκριματικών και τους εκφράζει συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά τους. Ραντεβού πλέον στη… Βραζιλία!