Το ποντίκι ξέφυγε από τη γάτα...

Η Ρεάλ Μαδρίτης άντεξε και απέδρασε με την ισοπαλία 2-2 από το Καμπ Νου
Έμεινε το +8 της Μπαρσελόνα
Την ισοπαλία με 2-2 κατάφερε να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπαρσελόνα το βράδυ της Κυριακής. Η ομάδα της Καταλωνίας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη αν αξιοποιούσε καλυτερα τις κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησε με κυριότερη αυτή του Μοντόγια στα τελευταία λεπτά. Τότε που η μπάλα βρήκε στο δοκάρι σκορπώντας χαμόγελα ανακούφισης στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχανε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. 
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να προηγηθεί μάλιστα στο 23' με τον Ρονάλντο. Η Μπαρσελόνα απάντησε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 31' με τον Λιονέλ Μέσι που έκανε το 1-1 και στο 61' ξανά ο Αργεντίνος σούπερ σταρ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ "έγραψε" το 2-1.
Στο 66' ο Ρονάλντο έκανε το τελικό 2-2.
Οι συνθέσεις:
Μπαρσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες (28' Μοντόγια), Μαστσεράνο, Αντριάνο, Ζόρντι Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγας (64' Αλέξις Σάντσες), Πέδρο, Μέσι.
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Οζίλ (80' Κακά), Ντι Μαρία (88' Εσιέν), Ρονάλντο, Μπενζεμά (62' Ιγκουαΐν).