Νίκη Πανιωνίου επί του ΠΑΣ με σκιές

Την ήττα με 1-2 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανιώνιο. Το ματς που έγινε στους «Ζωσιμάδες» για την έκτη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, είχε αποκτήσει από την αρχή πολύ γρήγορο ρυθμό από αμφότερες τις ομάδες με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει τον έλεγχο. Μάλιστα ευτύχησε νε προηγηθεί μόλις στο 2' με τον Μπράνα Ίλιτς που ήταν ιδιαίτερα κινητικός δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην κυανέρυθρη άμυνα.
Στο πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε το πάνω χέρι και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ κυρίως με τους Βίλα και Γεωργίου. Όμως ο Πανιώνιος κατάφερε να κάνει το 1-1 με τον Γουνδουλάκη στο 36' μετά από πέναλτι που περισσότερο χαρίστηκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, παρά το δικαιούνταν. 
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να πολιορκεί την άμυνα του Πανιωνίου με σημαντικότερη φάση εκείνη του 70ού λεπτού όταν ο Ίλιτς σε τετ-α-τετ σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα Περιστερίδη. Στο επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος με τον Λαμπρόπουλο έκανε το 1-2, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πάντος, Τσουκαλάς (82' Νικλητσιώτης), Λίλα, Βίλα, Γεωργίου (65' Τζάνης), Κοροβέσης (77' Γιάκος), Ίλιτς.
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Κούρος, Γουνδουλάκης, Ρόβας, Σάμαρης (66' Μενδρινός), Αραβίδης, Κολοβός (58' Ντούνης), Καμπάνταης (73' Διαμαντάκος).
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανθρακικό.