Άλωσε την Ανδαλουσία η Μπαρσελόνα!

Ομάδα που έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει τον τίτλο είναι η Μπαρσελόνα. Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα έφερε τα πάνω κάτω και νίκησε 3-2 με γκολ του Βίγια στις καθυστερήσεις.
Έξι στα έξι για τους Καταλανούς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με... επική ανατροπή. Τροχόφσκι και Νεγρέδο έβαλαν μπροστά με 2-0 την ομάδα της Ανδαλουσίας (26΄και 48΄), ωστόσο, από κει και πέρα ο Φάμπρεγας... ντύθηκε Μέσι και με δύο προσωπικά γκολ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 52΄ με υπέροχο σουτ μείωσε σε 2-1 και ένα λεπτό πριν το τέλος μετά από ασίστ του Μέσι ο έκανε το 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Βίγια ολοκλήρωσε την «ολική επαναφορά» της Μπάρσα.Οι συνθέσεις:
Σεβίλλη: Παλόπ, Σισίνιο, Μποτία, Σπάχιτς, Φερνάντο Ναβάρο, Μεντέλ (72* αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη), Μαντούρο, Ράκιτιτς (75' Κοντογκμπιά), Χεσούς Νάβας, Τροχόβσκι (38' Μανού ντελ Μοράλ), Νεγκρέδο.
Μπαρσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες (79' Βίγια), Σονγκ, Μαστσεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Μπούσκετς (76' Τιάγκο Αλκάνταρα), Τσάβι, Φάμπρεγας, Αλέξις Σάντσες (70' Τέγιο), Πέδρο, Μέσι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ