Μπαρσελόνα-Ρεάλ 3-2

Η Μπαρσελόνα νίκησε 3-2 την Ρεάλ στο Καμπ Νου στον πρώτο ματς του Supercopa, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο.
Παράσταση Ινιέστα!

Η εξέλιξη του αγώνα
Οι πρώτες ευκαιρίες στο ματς ήταν άστοχα σουτ του Λιονέλ Μέσι στο 19' και το 29', ενώ το σουτ του Πέδρο απέκρουσε σε κόρνερ ο Κασίγιας στο 32'. Η Ρεάλ δεν έκανε φάση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 39' η Μπαρσελόνα ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Αλέξις Σάντσες από τον Σέρχιο Ράμος.
Στο 53' ζήτησαν ξανά πέναλτι οι γηπεδούχοι με τον Αλέξις Σάντσες και πάλι να βρίσκεται στο έδαφος έπειτα από... μπέρδεμα με τον Άλβαρο Αρμπελόα αυτήν την φορά.
Δύο γκολ σε ένα λεπτό
Η Ρεάλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο "Καμπ Νόου" στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς. Ο Μεσούτ Εζίλ στο 55' εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαλντές με κεφαλιά, προλαβαίνοντας τον Μπουσκέτς.
Ένα μόλις λεπτό αργότερα η "Μπάρσα" απάντησε με τον Πέδρο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 56', νικώντας τον Κασίγιας με διαγώνιο σουτ έπειτα από άψογο κοντρόλ στην εξαιρετική μπαλιά του Χαβιέρ Μαστσεράνο.
Στο 70' οι Καταλανοί ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον Λιονέλ Μέσι α κάνει το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αντρές Ινιέστα από τον Σέρχιο Ράμος.
Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Τίτο Βιλανόβα πέτυχε ο Τσάβι στο 78' με πλασέ στο τετ-α-τετ με τον Κασίγιας, στο οποίο τον έβγαλε ο Αντρές Ινιέστα με μοναδική ασίστ έπειτα εξαιρετική ατομική προσπάθεια.
Από την κόλαση στον παράδεισο
Από νέα πανέμορφη ενέργεια του Ινιέστα στο 84' ο Μέσι έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Κασίγιας να αποκρούει και αφού δεν έγινε το 4-1, ήρθε το 3-2 ένα λεπτό αργότερα. Ο Αντριάνο στο 85' γύρισε στον Βίκτορ Βαλντές, αυτός αντί να διώξει αποφάσισε να κάνει ντρίμπλα στον Άνχελ Ντι Μαρία, ο Αργεντίνος του έκλεψε την μπάλα και σε κενό τέρμα μείωσε για την Ρεάλ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Μουρίνιο και Βιλανόβα
Πέρσι είχε προσπαθήσει να του βγάλει το μάτι, φέτος ο Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη μεταξύ τους "μάχη" έδωσε κανονικά το χέρι στον Τίτο Βιλανόβα...
sport24.gr