Κηπουρός: «Οι τρεις βαθμοί μετράνε»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Φώτης Κηπουρός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στην Κέρκυρα, με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι του Γραμμόζη:
«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Για μένα αυτό μετράει. Τώρα το αν απέκρουσα το πέναλτι, ή αν θα έβαζε κάποιος άλλος το γκολ και θα κέρδιζε η ομάδα, αυτό είναι τελευταίο. Για μένα μετράνε οι τρεις βαθμοί που είναι υπερπολύτιμοι σε μια πολύ δύσκολη έδρα και θα δώσει και ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα» δήλωσε αρχικά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ και συνέχισε:
«Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν η μπάλα πάει κατά κάποιο τρόπο σ' αυτό το ύψος, πάντα βάζουμε το αντίθετο χέρι. Ευτυχώς για μένα πήγαν όλα καλά και όπως είπα και προηγουμένως έδωσα τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μου και αυτό είναι το σημαντικό. Ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Γραμμόζης και την πλούσια εμπειρία που έχει, απλά εγώ είχα την καλή ψυχολογία σ' όλο το παιχνίδι και πίστευα ότι θα πιάσω το πέναλτι και έτσι έγινε».
Και κατέληξε: «Το σημαντικό για τον προπονητή είναι να έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες. Εγώ και ο Καρίμ και ο Ταμπάσης, είμαστε τρεις τερματοφύλακες που ανά πάσα στιγμή θεωρώ ο κύριος Αναστασιάδης θα έχει οποιαδήποτε επιλογή για να παίξει κι αυτό είναι σημαντικό.
Όσο για μένα προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να είμαι αυτός που είναι, να δίνω βοήθεια στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα και το σημαντικό να δίνω βαθμούς όπως σήμερα, όχι μόνο εγώ, όλη η ομάδα, για να βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
sentragoal.gr