Ο Ρεχάγκελ επέστρεψε στους πάγκους

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο Ότο Ρεχάγκελ 11 μήνες μετά την αποχώρηση του από την εθνική ομάδα επέστρεψε στους πάγκους για μία μόλις προπόνηση, φορώντας το μπουφάν της Ελλάδας! Οι ποδοσφαιριστές της Φορτούνα Μπρέντενεϊ, ομάδα που εδρεύει στην γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, Έσεν δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Ο 72χρονος προπονητής επισκέφθηκε την άσημη ομάδα προκειμένου να τους προπονήσει για τουλάχιστον μία ώρα! Ο "Ρεχακλής" έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές στους νεαρούς παίκτες που τον κοιτούσαν με δέος.
Έδειξε να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, παρότι ο καιρός είχε διαφορετικά σχέδια αφού κατά την διάρκεια της προπόνησης έπιασε βροχή.
Ο Ρεχάγκελ κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας στην αναμέτρηση με την Αργεντινή τον περασμένο Ιούνιο (2-0) στη Νότιο Αφρική. Παρότι έχουν περάσει 11 μήνες δεν δείχνει να έχει ξεχάσει τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, γεγονός που πρόδιδε και το γαλάζιο μπουφάν με το εθνόσημο της Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάρτιο βρέθηκε μία ανάσα από τη Σάλκε, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να αναλαμβάνει τελικά τον πάγκο του συλλόγου από το Γκέλζενκιρχεν.
sport24.gr