«Στην Μπάρσα το 2012 ο Βαλβέρδε»!

Ένα δημοσίευμα, που πάντως δεν πείθει για την εγκυρότητά του, στέλνει τον προπονητή του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη από του... χρόνου. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «Madrid-Barcelona.com», η διοίκηση της Μπαρσελόνα απευθύνθηκε στον Ερνέστο Βαλβέρδε για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας για τη σεζόν 2012-2013, όταν και θα αποχωρήσει (σ.σ. όπως αναφέρει το άρθρο) ο Πεπ Γουαρδιόλα.
Ο Βαλβέρδε εμφανίζεται ως διάδοχος του Γουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία της Μπάρσα, καθώς ο τελευταίος φέρεται να είπε «όχι» στο εξαετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο πρόεδρος των Καταλανών Σάνδρο Ροσέλ.
Ο Γουαρδιόλα εξέφρασε την επιθυμία να ανανεώνει τη συνεργασία του με την Μπαρσελόνα ανά έτος, ισχυρίζεται ο συντάκτης του κειμένου, και έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου στράφηκαν στον Βαλβέρδε.
«Ο Βαλβέρδε αγωνίστηκε για δυο σεζόν στην Μπαρσελόνα υπό τις οδηγίες του Γιόχαν Κρόιφ και ο χαρακτήρας του, η εμπειρία του και η αντίληψή του για το ποδόσφαιρο ταιριάζουν στην Μπαρσελόνα ενώ και ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει το ενδιαφέρον των Καταλανών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.
GOAL News