«Ξαναβρήκα κίνητρο εδώ»

«Ξαναβρήκα κίνητρο εδώ», τόνισε ο Άγγελος Χαριστέας μετά την επίτευξη του νικητήριου τέρματος απέναντι στην Αϊντραχτ (2-1), αναφερόμενος στην ομάδα της Σάλκε, στην οποία «είμαι έξι εβδομάδες και περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία, δουλεύοντας καθημερινά πολύ σκληρά».
Συγκεκριμένα, ο διεθνής επιθετικός δήλωσε μετά τη λήξη του ματς, στο οποίο ο Γιώργος Τζαβέλλας πέτυχε το γκολ της Φρανκφούρτης:
«Είμαι στη Σάλκε εδώ και έξι εβδομάδες και περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία. Δούλευα καθημερινά πολύ σκληρά στις προπονήσεις και δεν έπαψα να πιστεύω στην αξία μου. Χαίρομαι πολύ που κατάφερα να σκοράρω και να πάρει η ομάδα μου τη νίκη.
Οι φίλοι της Σάλκε από την πρώτη μέρα με υποδέχτηκαν πολύ καλά και αυτό ήταν ένα θετικό σημάδι. Αισθάνομαι πολύ όμορφα στη Σάλκε. Εδώ βρήκα ξανά κίνητρο. Είναι πολύ όμορφο να συνεργάζεται με παίκτες όπως ο Ραούλ και ο Φαρφάν».
Παράλληλα, ο προπονητής των Μπλε, Φέλιξ Μάγκατ, υποστήριξε σχετικά με τον ποδοσφαιριστή του:
«Με χαροποίησε πολύ το γκολ του Άγγελου. Όταν μπήκε στο γήπεδο ο κόσμος τον υποδέχτηκε με χειροκρότημα. Κι όταν το κοινό υποστηρίζει τους παίκτες, φέρνουν καλά αποτελέσματα. Χαίρομαι πολύ που στην πρώτη του συμμετοχή πέτυχε το νικητήριο γκολ».