ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε την επέκταση με Κόντε

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Πέδρο Κόντε ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι το οποίο είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό, όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε εδώ).
Ο Ισπανός κανονιέρης μπορεί τις δύο τελευταίες σεζόν να είχε ισάριθμους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, όμως η διοίκηση τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον ίδιο, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως ποδοσφαιριστή. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη και αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο που έληγε στις 30 Ιουνίου 2023 και ανανεώθηκε για ακόμη ένα χρόνο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Πέδρο Κόντε, τον αρχηγό της ομάδας, υπογράφοντας την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός άσος στα πέντε χρόνια συνολικής παρουσίας με την φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» μετράει 71 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 36 γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Κόντε με την εμπειρία του και την ποιότητά του θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας και του ευχόμαστε να είναι γερός και να γράψουμε μαζί νέες σελίδες στην ιστορία της ομάδα μας.

Ο Πέδρο με δηλώσεις του για το pasgiannina.gr ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τα χρώματα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και εύχομαι όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να τιμήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μνήμη του προέδρου μας Γιώργου Χριστοβασίλη».