Παλαβιτσίνο: Θα φύγει ο Φρέι ή ο Μπόρουτς

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Φιορεντίνα, σκέφτεται ο Σεμπάστιαν Φρέι, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του, Κάρλο Παλαβιτσίνο. Ο τερματοφύλακας των «βιόλα», μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο τον Οκτώβριο, δεν έχει καταφέρει να πάρει πολύ αγωνιστικό χρόνο μέχρι στιγμής, αφού όπως όλα δείχνουν θα μπει σε φουλ ρυθμούς από εβδομάδα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και μετά το καλοκαίρι θα συνεχίσει στην ίδια ομάδα, αφού ο ανταγωνισμός για τη θέση κάτω από τα δοκάρια είναι μεγάλος. Με κύριους υποψηφίους τους Βλάντα Αβρλαμοφ, Άρτουρ Μπόρουτς και Νέτο. Με βάση λοιπόν τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του 30χρονου άσου, την πόρτα τις εξόδου θα διαβεί ή ο Φρέι ή ο Μπόρουτς… Αυτό είναι κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από την ομάδα.
«Ο Φρέι πρέπει να σκέφτεται πρώτα απ’όλα να επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το καλοκαίρι, είτε αυτός είτε ο Μπόρουτς θα φύγει. Εξαρτάται από το ποιον υπολογίζει περισσότερο η ομάδα», επεσήμανε ο Παλαβιτσίνο του παίκτη στο «Lady Radio».