Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μπαρσελόνα. Στο ματς που έγινε στο Ραμόν Σάντσες-Πιθχουάν το βράδυ της Κυριακής, το σκορ άνοιξε… προσωρινά στο 9’ με φάουλ του Μέσι, αλλά ο διαιτητής της συνάντησης ακύρωσε το γκολ του Αργεντίνου λόγω φάουλ που υπέδειξε ότι έκανε ο Μπούσκετς. Στη συνέχεια μετά από άψογη συνεργασία των Ινιέστα και Τσάβι και τελικό αποδέκτη τον Μπόγιαν, έγινε το 0-1 στο 30’ αφού μπήκε και ο ίδιος γκολ μαζί με τη μπάλα!
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49’ η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε το 1-1 με γκολ που πέτυχε ο Νάβας με κοντινή κεφαλιά. Η συνέχεια του αγώνα βρήκε και τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες με κυριότερες αυτές των φιλοξενούμενων, χωρίς ωστόσο κάποια να βρει τον στόχο.
Οι συνθέσεις:
Σεβίλλη: Τσάβι Βάρας, Μαρτίν Κάσερες, Φάσιο, Αλέξις, Ναβάρο, Μεντέλ, Ζοκορά (46' Κανουτέ), Ράκιτιτς, Χεσούς Νάβας, Ντιέγκο Καπέλ (73' Περότι), Νεγρέδο (87’ Ρόμαριτς).
Μπαρσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Πικέ, Αμπιντάλ, Αντριάνο (76' Μάξουελ), Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (13' Μπόγιαν), Μέσι, Βίγια (85’ Κεϊτά).