Έκανε την έκπληξη τελικά η Τότεναμ

Έκανε την έκπληξη τελικά η Τότεναμ και πήρε ιστορική πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στη ρεβάνς του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Μϊλαν, αποτέλεσμα που τους χάρισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης με το τη νίκη 1-0 το πρώτου αγώνα.
Οι "Ροσονέρι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Εφτασαν, μάλιστα, μία ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση των 25 λεπτών, όταν μετά από σουτ του Ρομπίνιο και κόντρα στον Αμπάτε, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, αλλά ο Γκαλάς απομάκρυνε ακριβώς πάνω στη γραμμή. Τρία λεπτά αργότερα το πλασέ του Πάτο εξουδετέρωσε σωτήρια ο Γκόμες. Το μόνο που είχε να επιδείξει η Τότεναμ στο διάστημα αυτό ήταν το σουτ-φάουλ του Φαν ντερ Φάαρτ, που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αμπιάτι.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Κράουτς έχασε ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν περισσότερο στην επίθεση και να ψάχνουν για το γκολ. Η Μίλαν είχε μία καλή στιγμή με τον Πάτο στο 77΄, ενώ "άγγιξε" το γκολ στο 91΄, με το σουτ του Ρομπίνιο να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.