«Ηρθα για το Champions League»

Ο Φερνάντο Τόρες επανέλαβε αμέτρητες φορές πόσο χαρούμενος είναι που θα παίξει για την Τσέλσι, με την οποία ελπίζει να κατακτήσει το Champions League. Ο Ισπανός αφού τόνισε πως είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει σε μια ομάδα σαν τους Μπλε, ενώ ανέφερε πως ήταν δύσκολες οι τελευταίες μέρες των διαπραγματεύσεων.
«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι στην Τσέλσι, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, που συνεχώς παλεύει για τα πάντα. Είναι η ομάδα για την οποία θέλω να παίζω. Αυτός είναι ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή, να παίζει για ένα από τα καλύτερα κλαμπ του κόσμου και τώρα μπορώ να το κάνω», τόνισε αρχικά ο Τόρες.
«Πρέπει να είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος και είμαι. Είναι το όνειρό μου να πάρω το Champions League και είμαι σίγουρος ότι μπορώ, παίζοντας για την Τσέλσι. Νομίζω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου μοιράζονται αυτό το όνειρο με εμένα. Θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα. Ελπίζω να πετύχω σημαντικά γκολ για να δώσω χαρά στους φιλάθλους», πρόσθεσε για τις φιλοδοξίες του.
«Είμαι μεγάλος θαυμαστής των επιθετικών της Τσέλσι. Προφανώς ο Ντρογκμπά είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο, με διαφορά. Είναι μεγάλη ευθύνη για μένα να παίζω δίπλα τους», ήταν το σχόλιό του για Ντρογκμπά και Ανελκά.
«Είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ μετά από τόσες δύσκολες μέρες. Στο τέλος της ημέρας είμαι παίκτης της Τσέλσι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ηταν δύο, τρεις, τέσσερις, πολύ δύσκολες μέρες για μένα, ειδικά για μένα για όλα όσα πέρασα, αφήνοντας τη Λίβερπουλ, αλλά είμαι παίκτης της Τσέλσι. Είμαι χαρούμενος και σίγουρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα βήματα της καριέρας μου. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση», επισήμανε για το σίριαλ του φετινού Γενάρη.
«Ο Μπεναγιούν ανησυχούσε για όλα τις τελευταίες μέρες και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω και πάλι μαζί του. Ελπίζω γρήγορα να επιστρέψει από τον τραυματισμό του», ανέφερε στο κλείσιμο των δηλώσεών του για τον Μπεναγιούν.