Δανεισμοί για το τέλος

Αρκετά δραστήριες ήταν οι ομάδες στην Αγγλία τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Οι δανεισμοί είναι αυτοί που ξεχωρίζουν, με κυριότερους, αυτούς των Αϊρλαντ στη Νιούκασλ, του Ντιούφ στη Ρέιντζερς και του Γκούντιονσεν στη Φούλαμ. Εκτός Νησιού, ιδιαίτερα κινητική ήταν η Σεντ Ετιεν. Να σημειώσουμε ότι η μεγάλη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής δεν έγινε λόγω έλλειψης χρόνου. Αναφερόμαστε στο μπάσιμο που έκανε στο τέλος η Τότεναμ, για την απόκτηση του Τσάρλι Ανταμ, αλλά τελικά ο χρόνος την πρόλαβε και έτσι, άλλη μια προσπάθεια του Ρέντναπ, να πάρει παίκτη τον Ιανουάριο έμεινε στα χαρτιά.
Η Αρσεναλ απέκτησε δανεικό τον Ρίο Μιγιαΐτσι, τον οποίο και θα παραχωρήσει δανεικό στη Φέγενορντ, μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη Μπλάκπουλ με τη μορφή του δανεισμού θα αγωνίζεται ο Κορνιλένκο της Ρούμπιν Καζάν. Ο Ελ Χατζί Ντιούφ πάει στη Ρέιντζερς, ως δανεικός από τη Μπλάκμπερν. Ο Εϊντουρ Γκούντιονσεν μετακινείται στη Φούλαμ από τη Στόουκ, με τη μορφή δανεισμού.
Δανεικό για έξι μήνες στη Νιούκασλ παραχώρησε τον Στίβεν Αϊρλαντ η Αστον Βίλα. Ο Ιρλανδός μέσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα. Ο αντικαταστάτης του στους Χωριάτες θα είναι ο Αμερικανός Μάικ Μπράντλεϊ, ο οποίος κατέφτασε ως δανεικός από την Γκλάντμπαχ. Παράλληλα, η Μπλάκμπερν απέκτησε τον Αργεντινό μέσο Μάουρο Φόρμικα (μέχρι το 2014) και τον 19χρονο επιθετικό Ρουμπέν Ροτσίνα, προϊόν της μεγάλης της Μπάρσα σχολής.
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Υπερδραστήρια η Σεντ Ετιέν στη... δύση του παζαριού, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο δυόμισι ετών με τον μέσο Αλεχάντρο Αλόνσο (Μονακό), και πήρε δανεικό για έξι μήνες από τη Μίλαν τον επιθετικό Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Η καλύτερη είδηση πάντως για τους φαν των Στεφανουά ήταν η παραμονή του Ντιμιτρί Παγέ, παρά τις σούπερ προτάσεις των Παρί Σεν-Ζερμέν και Τσέλσι (8 και 10 εκατ. ευρώ αντίστοιχα).
exedra.gr