Πυροβόλησε σπουδαστή ο Κόουλ!

Ο Άσλεϊ Κόουλ, πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής σπουδαστή με αεροβόλο στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι! Ο Τομ Κόουαν, σπουδαστής του πανεπιστημίου του Λάφμπορο (προάστιο του Λέστερ), βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «μπλε», στο Κόμπχαμ (περιοχή του Σάρεϊ, λίγο έξω από το Λονδίνο).
Εκείνη την μέρα ο αριστερός μπακ της ομάδας του Λονδίνου, είχε πάει για προπόνηση με ένα αεροβόλο όπλο(!), που είχε αγοράσει και το επιδείκνυε μέσα στ’ αποδυτήρια στους συμπαίκτες του. Για το όπλο αυτό δεν χρειάζεται να έχει άδεια οπλοφορίας, παρόλα αυτά θεωρείται το πιο δυνατό της κατηγορίας του.
Εκεί βρισκόταν και σπουδαστές του πανεπιστημίου που έκαναν, μία εργασία με θέμα τους την Τσέλσι. Ο Κόουλ, έκανε πως πυροβολούσε αριστερά και δεξιά, μέχρι που δεν άργησε να γίνει το κακό. Ο 21χρονος, Κόουαν δέχτηκε τον πυροβολισμό του Κόουλ στο χέρι, όπου και τραυματίστηκε και αμέσως το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.
Όμως το τραύμα υποτροπίασε και ο νεαρός σπουδαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική βοήθεια, και για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Η διοίκηση της Τσέλσι κάλεσε τον σπουδαστή, σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο και είχαν συζήτηση διάρκειας τριών ωρών. Φυσικά οι άνθρωποι των Λονδρέζων προσπάθησαν να πείσουν τον Κόουαν να μην συνεχίσει το θέμα και καταφύγει σε νομικές κινήσεις, και την επόμενη της συνάντησης του στα γραφεία τους πήγε και ο πατέρας του σπουδαστή.
Σύμφωνα με τον αγγλικό νόμο, αν ο Κόουαν κινηθεί νομικά μπορεί να πάρει μεγάλη αποζημίωση από την Τσέλσι και τον παίκτη.
GOAL News