Η Σίτι για Ντάνι Αλβες

Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο μπαμ στις μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία ο μεγάλος στόχος της ακούει στο όνομα, Ντάνι Αλβες. Ο άσος της Μπαρσελόνα είναι ο νούμερο ένα στόχος του Ρομπέρτο Μαντσίνι που θέλει να ενισχύσει τη δεξιά πλευρά των «πολιτών» και να της δώσει περισσότερο δυναμισμό.
Ο διεθνής Βραζιλιάνος που μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά και μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί χαφ, είναι σε συζητήσεις με τους Καταλανούς για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2012, όμως ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η Σίτι καραδοκεί και σε περίπτωση που οι συζητήσεις δεν έχουν ευτυχή κατάληξη θα κάνει άμεσα κίνηση και στη διοίκηση είναι αισιόδοξοι ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει με ένα ποσό της τάξης των 20 εκ λιρών, τα μισά δηλαδή από όσα είχε κοστολογήσει η Μπάρσα τον Αλβες το περασμένο καλοκαίρι.
Σε περίπτωση που ο Αλβες παραμένει στην Ισπανία, τότε η Μάντσεστερ θα στρέψει το ενδιαφέρον της στον Φαν Ντερ Βιελ του Αγιαξ και ο οποίος έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, ύψους 17.000.000 λιρών. Η Σίτι είχε μιλήσει στον «Αίαντα» και τον Ιανουάριο για τον Ολλανδό μπακ, όμως η απάντηση ήταν αρνητική.