«Ο Τέβες θέλει Κορίνθιανς»

Το... σίριαλ με τον Κάρλος Τέβες δεν τελειώνει έτσι εύκολα και ο ατζέντης του φρόντισε να «γυρίσει» ακόμα ένα επεισόδιο. Σύμφωνα με τον Κία Τζουράμπχιαν ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κορίνθιανς μόλις φύγει από τη Σίτι.
Ο Αργεντίνος φορ είχε ζητήσει πριν από λίγους μήνες να πάρει μεταγραφή, αίτημα που τελικά το απέσυρε και τώρα ο ατζέντης του θέλει να τον φέρει πίσω στον σύλλογο που του ανήκε παλιότερα και στον οποίο έπαιζε και ο ίδιος ο Τέβες μέχρι το 2006 όταν και αποχώρησε για να πάει στη Γουέστ Χαμ.
«Θέλω να βοηθήσω την Κορίνθιανς και μπορώ να εγγυηθώ ότι ο Κάρλος Τέβς θα ήταν χαρούμενος να επιστρέψει στη Βραζιλία και να παίξει για την ομάδα. Ιδεατό θα ήταν να επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία άμεσα, όμως στην πραγματικότητα θα χρειαστεί χρόνος. Επίσης θέλω να φέρω και άλλους τρεις ποδοσφαιριστές για να κάνω το κλαμπ το καλύτερο στην Αμερική.
Επιθυμία μου είναι να πάρω τον Εουρέλιο Γκόμες της Τότεναμ, τον Αντερσον της Μάντσεστερ Γιουν. και τον Νιλμάρ της Βιγιαρεάλ. Τα λεφτά δεν θα είναι πρόβλημα. Ο Κάρλος αγαπάει τη Βραζιλία και νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει για την υλοποίηση της κίνησης», ανέφερε ο Τζουράμπχιαν.