Αφαίρεση 10 βαθμών για την Πλίμουθ

Μεγάλο πλήγμα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Α' Αγγλίας δέχθηκε η Πλίμουθ, η οποία τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 πόντων. Ο λόγος ήταν η επιθυμία της ομάδας να προσλάβει διαχειριστές για να μπορέσει να λύσει τα τρομερά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης η κίνηση αυτή ήταν «υποχρεωτική» για τον σύλλογο, αφού έτσι θα αποκτήσει κάποια ασπίδα προστασίας από τις… επιθέσεις που δέχεται από όλους σε όσους χρωστάει! Πάντως, τονίζεται ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η Πλίμουθ είναι σε καθεστώς διαχείρισης από σήμερα ή ότι θα μπει απαραίτητα σε αυτό στο άμεσο μέλλον.
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο τεχνικός, Πίτερ Ριτν, παραδέχθηκε ότι αποτελεί τεράστιο πλήγμα, αφού γνωρίζει ότι πλέον η ομάδα έπεσε στην τελευταία θέση, απέχοντας οκτώ πόντους από την παραμονή. Και με τους «Αρτζιλ» να έχουν χάσει προσφάτως όλα τα μεγάλα αστέρια τους, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μια τέτοια διαφορά θα καλυφθεί μόνο με… θαύμα.
Εν τω μεταξύ, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Πλίμουθ ακόμα περιμένουν τις πληρωμές για τον μήνα Ιανουάριο, γεγονός που φέρνει ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό, καθώς και οι μισθοί του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου είχαν καταβληθεί με μεγάλη καθυστέρηση.
GOAL News