Φεύγω το καλοκαίρι

Την φυγή από την Σεβίλλη το ερχόμενο καλοκαίρι επιβεβαίωσε ο Λουίς Φαμπιάνο μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος επιθετικός των Ανδαλουσιανών μίλησε στην ιστοσελίδα «Globoesporte» και ξεκαθάρισε πως ο κύκλος του στην ομάδα της Σεβίλλης έχει κλείσει. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να μιλάω γι’ αυτό στη μέση της χρονιάς, αλλά στο τέλος της σεζόν θα κάτσω να συζητήσω με τον σύλλογο, γιατί ο κύκλος μου στη Σεβίλλη έχει κλείσει».
Για τον προπονητή του, Γκρεγκόριο Μανθάνο: «Οι τελευταίοι μήνες είναι περίεργοι. Αντιμετώπισα ένα τραυματισμό και παίζω μόνο ως αλλαγή, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, γιατί έτσι βλέπει τα πράγματα ο νέος προπονητής. Τον Ιανουάριο η Σεβίλλη δέχτηκε προσφορές και για δανεισμό, αλλά και για κανονική μετεγγραφή από τις Κορίνθιανς, Σάντος και Ιντερνασιονάλ, αλλά τις απέρριψε όλες».
Για τις στιγμές που έχει ζήσει με την ομάδα: «Με τη Σεβίλλη κατέκτησα πάρα πολλούς τίτλους, που ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα κερδίσω. Κατέκτησα δύο Κύπελλα UEFA, ένα Κύπελλο Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης. Κατάφερα να πραγματοποιήσω πολλά στη Σεβίλλη».